Borgergade 48 - 58 / Havnegade 37 A - H

Etageareal: 4.800 m2    Boliglejemål: 42    Erhvervslejemål: 6

Denne markante udlejningsejendom er erhvervet af E. Bank Lauridsen Holding A/S i 2014, som selskabets hidtil største ejendomsinvestering i eget regi.

Udover de 42 boliglejemål findes der i stueetagen - mod Borgergade - 6 velindrettede erhvervslejemål, der i dag bl.a. huser Theilgaard Optik, Nybolig, Løberen, OutdoorXperten m.fl.

Ejendommen, der er opført i 1987, er placeret midt i hjertet af Esbjerg, mindre end 100 m. fra Torvet, og fra lejlighederne på 1. og 2. sal er der kig mod havnen og Fanø, Vandtårnet samt Musikhuset og Esbjerg Kunstmuseum.

Trods den centrale placering ligger ejendommen trukket tilbage fra trafikerede veje, og der er således udpræget roligt i gårdmiljøet, hvor lejerne i stueetagen bl.a. har store, vestvendte terrasser.

Ejendommens beboere er primært ældre mennesker, som generelt nyder godt af den gode beliggenhed, det trygge miljø og gode naboskab.

Lejlighederne varierer mellem 3 forskellige størrelser - 67, 76 og 91 m2.

Vi råder over mere end 100 spændende og velholdte lejligheder i centrum af Esbjerg. Se hvilke boliglejemål, der er ledige netop nu. Klik her

© E. Bank Lauridsen Holding A/S Kontakt