Rolfsgade 55 / Torvegade 78 - 80

Etageareal: 1.465 m2    Boliglejemål: 18    

Denne velbeliggende ejendom på hjørnet af Rolfsgade og Torvegade i Esbjerg, er erhvervet af E. Bank Lauridsen Holding A/S i 1999.

Ejendommen har siden da løbende gennemgået flere renoveringer, senest i 2015 hvor der i stueetagen er etableret 6 lyse og moderne lejligheder, som varierer i størrelser mellem 66 - 84 m2.

På de øverste etager er der etableret større Penthouse lejligheder med indbyggede tagterrasser hvorfra der er udsigt over bl.a. Esbjergs smukke byhaver og Ho Bugt. 

Placeret lige overfor, og med udsigt til, Rådhuspladsen i Esbjerg, hvor der afholdes torvedage på alle onsdage og lørdage, og med blot 5 minutters gang til det centrale Torvet, er rammerne for lejeboligerne i denne ejendom simpelthen blandt de bedste i byen.

I kælderen forefindes opbevaringsrum til samtlige lejligheder, og der er mulighed for parkering i baggården, hvor der i øvrigt er anlagt en hyggelig have, som ejendommens lejere har brugsret over.

Vi råder over mere end 100 spændende og velholdte lejligheder i centrum af Esbjerg. Se hvilke boliglejemål, der er ledige netop nu. Klik her

© E. Bank Lauridsen Holding A/S Kontakt