NY 3-værelses stuelejlighed med altan

Størrelse: 127 m2    Antal Værelser: 3    Husleje pr. måned: kr. 11.800

Beskrivelse:

Helt ny lejlighed i den arkitekttegnede boligudlejningsejendom, som p.t. er under opførelse på hjørnet af Torvegade / Nørregade, midt i Esbjerg.

Lejligheden er beliggende i stueetagen, og indrettes med entré med indbyggede garderobeskabe, samt stort badeværelse med lyse klinker og gulvvarme, samt bruser, vaskeskab og vaskesøjle med vaskemaskine og tørretumbler af mærket Electrolux.

Herudover etableres en stor kombineret spise- og opholdsstue, som ligger i åben forbindelse med lejlighedens rummelige INVITA-køkken. Køkkenet er med hvide skabslåger og sorte granitbordplader, og indeholder alt i integrerede hårde hvidevarer, herunder bl.a. opvaskemaskine, køle- fryseskab samt induktionskogeplade og selvrensende pyrolyseovn. Alt sammen i nyeste energibesparende serier fra Electrolux.

Fra stuen, og fra det ene soveværelse, er der adgang til en nordvestvendt altan på 14 m2 med foldeglaspartier, der gør at altanen reelt kan anvendes som udestue, året rundt. I forbindelse med altanen etableres i øvrigt et mindre skur til opbevaring. Fra altanen er der udsigt mod det hyggelige gårdmiljø bag ejendommen.

Lejligheden indrettes med 2 gode soveværelser, med indbyggede skabsvægge med skydelåger med spejle.

I alle opholdsrum lægges slidstærke Berry Alloc gulve, ligesom der monteres indbyggede LED-spots i lofter og ventilationsanlæg i hele boligen.

Til lejligheden hører i øvrigt et ekstra opbevaringsrum i kælderen under ejendommen, hvor der også er mulighed for cykelparkering, ligesom der etableres elevatorer fra kælder til kvist.

Kontakt os gerne for yderligere info om denne dejlige lejlighed!

Om Lejemålet:

Adresse:
Nørregade 30, Stuen. th,
6700 Esbjerg

Antal m2: 127
Antal værelser: 3
Husleje pr. måned: kr. 11.800
A conto forbrug pr. måned: kr. 600
Depositum: kr. 35.400
Forudbetalt husleje: kr. 11.800
Senest ledig fra dato: 01 August 2019

Tilmeld dig vores interesseliste, og bliv orienteret når vi har ledige boliglejemål, der passer til dine specifikke ønsker og krav. Klik her

© E. Bank Lauridsen Holding A/S Kontakt