Stor 4-værelses lejlighed på Torvet i Esbjerg

Størrelse: 150 m2    Antal Værelser: 4    Husleje pr. måned: kr. 0

Dette lejemål er p.t. udlejet.
Ring på tlf. 7614 0844 for info
omkring ledige lejemål netop nu.

Beskrivelse:

Nu har du mulighed for at leje en af midtbyens mest eksklusive og bedst beliggende lejligheder. Denne moderne herskabslejlighed er nyetableret i 2014, og ligger på 1. sal i den markante hjørneejendom, der bl.a. huser Matas på Torvet.

Indgang sker fra Torvegade via en lys og bred trappeopgang med klinketrapper.

Inde i lejligheden mødes man af en entre med hvidmalede vægge og LED spots. Der er virkelig kræset for detaljerne, og lejligheden er bl.a. indrettet med lækre, lyse Dinesen Douglas trægulve i alle opholdsrum.

Fra entreen kommer man til det rummelige og hvide højglans Designa køkken, der ligger i åben forbindelse med stor kombineret spise- og opholdsstue. Køkkenet er med massive sorte grantibordplader og rigeligt med skabsplads, og fra opholdsstuen er der udsigt over Torvet samt Torvegade. Ved køkkenet er der i øvrigt etableret adgang til en stor, vestvendt tagterrasse på ca. 15 m2., der udelukkende hører til denne lejlighed.

Badeværelset er indrettet med både bruseniche og indbygget badekar, vaskeskabe, spejl m/integreret lys, hvide vægge og granti klinker, ligesom der her er indbygget spots i loftet. Der er desuden etableret vaskesøjle med tørretumbler og vaskemaskine på badeværelset.

I lejlighedens 3 rummelige soveværelser forefindes indbyggede skabsvægge med skydelåger med spejle.

Herudover er der bl.a. etableret dørtelefon, internet- og TV stik samt LED spots i hele lejligheden, og i køkkenet er der bl.a. integreret opvaskemaskine, store kølefryseskabe m.m.

En fantastisk lejlighed, som vi meget gerne fremviser!

Der er mulighed for leje af p-plads ved ejendommen.

HUSDYR ER IKKE TILLADT!

Om Lejemålet:

Adresse:
Torvegade 12, 1. Sal. Dør 2,
6700 Esbjerg

Antal m2: 150
Antal værelser: 4
Husleje pr. måned: kr. 0
A conto forbrug pr. måned: kr. 0
Depositum: kr. 0
Forudbetalt husleje: kr. 0
Senest ledig fra dato: 01 Marts 2019

Tilmeld dig vores interesseliste, og bliv orienteret når vi har ledige boliglejemål, der passer til dine specifikke ønsker og krav. Klik her

© E. Bank Lauridsen Holding A/S Kontakt