NY 2-værelses lejlighed midt i Esbjerg

Størrelse: 81 m2    Antal Værelser: 2    Husleje pr. måned: kr. 7.900

Dette lejemål er p.t. udlejet.
Ring på tlf. 7614 0844 for info
omkring ledige lejemål netop nu.

Beskrivelse:

Helt ny lejlighed i den arkitekttegnede boligudlejningsejendom, som p.t. er under opførelse på hjørnet af Torvegade / Nørregade, midt i Esbjerg.

Lejligheden indrettes med entré med indbygget garderobeskab, samt badeværelse med lyse klinker og gulvvarme, samt bruser, vaskeskab og vaskesøjle med vaskemaskine og tørretumbler af mærket Electrolux.

Herudover etableres kombineret spise- og opholdsstue, som ligger i åben forbindelse med lejlighedens store INVITA-køkken. Køkkenet er med hvide skabslåger og sorte granitbordplader, og indeholder alt i integrerede hårde hvidevarer, herunder bl.a. opvaskemaskine, køle- fryseskab samt induktionskogeplade og selvrensende pyrolyseovn. Alt sammen i nyeste energibesparende serier fra Electrolux.

Fra stuen er der adgang til en sydøstvendt altan på 6 m2 med udsigt mod gaden.

Herudover indrettes lejligheden med soveværelse med indbygget skabsvæg.

I alle opholdsrum lægges slidstærke Berry Alloc gulve, ligesom der monteres indbyggede LED-spots i lofter og ventilationsanlæg i hele boligen.

Til lejligheden hører i øvrigt et ekstra opbevaringsrum i kælderen under ejendommen, hvor der også er mulighed for cykelparkering, ligesom der etableres elevatorer fra kælder til kvist.

Kontakt os gerne for yderligere info om denne dejlige lejlighed!

Om Lejemålet:

Adresse:
Nørregade 30, 3. Sal. tv,
6700 Esbjerg

Antal m2: 81
Antal værelser: 2
Husleje pr. måned: kr. 7.900
A conto forbrug pr. måned: kr. 400
Depositum: kr. 23.700
Forudbetalt husleje: kr. 7.900
Senest ledig fra dato: 01 August 2019

Tilmeld dig vores interesseliste, og bliv orienteret når vi har ledige boliglejemål, der passer til dine specifikke ønsker og krav. Klik her

© E. Bank Lauridsen Holding A/S Kontakt