NY 3-værelses lejlighed med altan og udsigt

Størrelse: 115 m2    Antal Værelser: 3    Husleje pr. måned: kr. 12.100

Beskrivelse:

Helt ny lejlighed i den arkitekttegnede boligudlejningsejendom, som p.t. er under opførelse på hjørnet af Torvegade / Nørregade, midt i Esbjerg.

Lejligheden er beliggende på 3. sal og indrettes med entré med indbyggede garderobeskabe, samt badeværelse med lyse klinker og gulvvarme, samt bruser, vaskeskab og vaskesøjle med vaskemaskine og tørretumbler af mærket Electrolux.

Herudover etableres en stor kombineret spise- og opholdsstue, som ligger i åben forbindelse med lejlighedens INVITA-køkken. Køkkenet er med hvide skabslåger og sorte granitbordplader, og indeholder alt i integrerede hårde hvidevarer, herunder bl.a. opvaskemaskine, køle- fryseskab samt induktionskogeplade og selvrensende pyrolyseovn. Alt sammen i nyeste energibesparende serier fra Electrolux.

Fra stuen er der adgang til en nordvestvendt altan på 8 m2 med foldeglaspartier, der gør at altanen reelt kan anvendes som udestue, året rundt. I forbindelse med altanen etableres i øvrigt et mindre skur til opbevaring. Fra altanen er der udsigt over byens tage og det hyggelige gårdmiljø bag ejendommen.

Herudover indrettes lejligheden med 2 gode soveværelser, med indbyggede skabsvægge med skydelåger med spejle.

I alle opholdsrum lægges slidstærke Berry Alloc gulve, ligesom der monteres indbyggede LED-spots i lofter og ventilationsanlæg i hele boligen.

Til lejligheden hører i øvrigt et ekstra opbevaringsrum i kælderen under ejendommen, hvor der også er mulighed for cykelparkering, ligesom der etableres elevatorer fra kælder til kvist.

Kontakt os gerne for yderligere info om denne dejlige lejlighed!

Om Lejemålet:

Adresse:
Torvegade 42, 3. Sal. tv,
6700 Esbjerg

Antal m2: 115
Antal værelser: 3
Husleje pr. måned: kr. 12.100
A conto forbrug pr. måned: kr. 500
Depositum: kr. 36.300
Forudbetalt husleje: kr. 12.100
Senest ledig fra dato: 01 August 2019

Tilmeld dig vores interesseliste, og bliv orienteret når vi har ledige boliglejemål, der passer til dine specifikke ønsker og krav. Klik her

© E. Bank Lauridsen Holding A/S Kontakt