Hyggelig 3½-værelses lejlighed i Kongensgade i Esbjerg

Størrelse: 105 m2    Antal Værelser: 3    Husleje pr. måned: kr. 8.900

Dette lejemål er p.t. udlejet.
Ring på tlf. 7614 0844 for info
omkring ledige lejemål netop nu.

Beskrivelse:

Denne hyggelige og velindrettede 3½-værelses lejlighed ligger på 3. sal i en af Esbjergs flotteste ejendomme; "West-End" på hjørnet af Kongensgade og Stormgade.

Udover lejeboliger rummer ejendommen bl.a. café, vin- og delikatesseforretning samt frisør i stueetagen, og området er generelt kendt for sine gode butikker og hyggelige atmosfære.

Indgang til lejligheden sker fra Kongensgade via en flot og lys trappeopgang med flere fine snedkerdetaljer.

Inde i lejligheden mødes man af en entre med hvidmalede vægge, hvorfra der er indgang badeværelset, som er indrettet med bruseniche, vaskeskab samt hvidmalede vægge.

Entreen fører herudover ind til lejlighedens flotte, hvide HTH køkken, som er i åben forbindelse med en større spise- samt opholdsstue med fritlagte bjælker, og hvorfra der er udgang til den tilhørende vestvendte altan med udsigt til havnen og det hyggelige gårdmiljø bag ejendommen.

Lejlighedens rummelige stue har udsigt mod nordøst og Kongensgade, og i hver sin ende af stuen er der hhv. soveværelse og børneværelse / kontor med indbyggede skabsvægge med skydedøre. Begge i en god størrelse og med et godt lysindfald.

Alle opholdsrum i lejligheden har i øvrigt afhøvlede trægulve, fine fyldningsdøre m.v., ligesom der i køkkenet er installeret alt i hårde hvidevarer, herunder opvaskemaskine.

INGEN HUSDYR TILLADT!

Om Lejemålet:

Adresse:
Kongensgade 100, 3. Sal. tv,
6700 Esbjerg

Antal m2: 105
Antal værelser: 3
Husleje pr. måned: kr. 8.900
A conto forbrug pr. måned: kr. 800
Depositum: kr. 26.700
Forudbetalt husleje: kr. 8.900
Senest ledig fra dato: 01 August 2018

Tilmeld dig vores interesseliste, og bliv orienteret når vi har ledige boliglejemål, der passer til dine specifikke ønsker og krav. Klik her

© E. Bank Lauridsen Holding A/S Kontakt