Penthouse lejlighed i absolut særklasse

Størrelse: 132 m2    Antal Værelser: 4    Husleje pr. måned: kr. 0

Dette lejemål er p.t. udlejet.
Ring på tlf. 7614 0844 for info
omkring ledige lejemål netop nu.

Rå stil og fine detaljer

Denne fantastisk lækre lejlighed er beliggende på 2. sal i en markant og velholdt hjørneejendom midt i Esbjerg - tæt på Rådhuspladsen, hvor der afholdes torvedage 2 gange om ugen - og med kun 5 minutters gang til Torvet og gågaden.

Lejligheden er fuldstændig renoveret og ombygget i 2013, hvor man bl.a. har inddraget ejendommens loftsareal, der i dag er indrettet med en dejlig stue med markante fritlagte bjælkespær hvori der er indfræset LED-strips, som giver rummet en ekstraordinær detalje ift. belysning. Fra stuen er der udgang til en større nordvestvendt tagterrasse hvorfra man kan nyde udsigten over byens tage, til havnen og indsejlingen, samt over Ho Bugt.

Fra terrassen kan man således i klart vejr bl.a. se fyrtårnet ved Blåvandshuk og nyde vestkystens fantastiske solnedgange hver aften.

Ved siden af stuen er der etableret et større soveværelse - ligeledes med fritlagte bjælkespær med LED-strips, og i forbindelse hermed er der adgang til et større Walk-in Closet med indbyggede LED spots m.v.

På lejlighedens øverste etage er der i øvrigt indrettet badeværelse i lyse farver, og med indbygget vaskemaskine og tørretumbler.

Lejligheden er i stueplan indrettet med entré, gæstetoilet med brus, samt
børneværelse/kontor med indbygget skabsvæg med skydelåger og spejle.

Herudover er der i stueetagen etableret et moderne, hvidt højglans HTH-køkken med masser af skabsplads, og selvfølgelig med alt i integrerede hårde hvidevarer samt sort granitbordplade kombineret med bardisk udført i bambustræ.

Køkkenet ligger i øvrigt i åben forbindelse med spisestuen, hvor der er kræset for detaljerne i form af en flot, fritlagt murstensvæg i New-Yorker stil.

Spisestuen er ligeledes i åben forbindelse med en større opholdsstue hvorfra der adgang til lejlighedens øverste etage via en smuk trappe udført i blålakeret træ og børstet stål.

Samtlige opholdsrum i lejligheden er indrettet med brede og lyse Dinesen Douglas trægulve, ligesom der er etableret LED-spots m.v. i hele boligen.

Man har i forbindelse med ombygningen i det hele taget haft fokus på flere fine detaljer som eksempelvis indbygning af radiatorer i vægge under vinduespartier, samt montering af TV-stik i en højde således ledninger kan gemmes bag en evt. fladskærm.

Denne lejlighed er med andre ord i absolut særklasse, og er bestemt et kig værd, hvis du leder efter en ekstraordinær bolig centralt i byen, men samtidigt i rolige omgivelser.

Der er i øvrigt mulighed for leje af parkeringsplads i gården bag ejendommen, hvor der ligeledes forefindes en hyggelig have, som er til fælles brug for ejendommens beboere.

Om Lejemålet:

Adresse:
Torvegade 78, 2. Sal. th,
6700 Esbjerg

Antal m2: 132
Antal værelser: 4
Husleje pr. måned: kr. 0
A conto forbrug pr. måned: kr. 0
Depositum: kr. 0
Forudbetalt husleje: kr. 0
Senest ledig fra dato: 01 April 2019

Tilmeld dig vores interesseliste, og bliv orienteret når vi har ledige boliglejemål, der passer til dine specifikke ønsker og krav. Klik her

© E. Bank Lauridsen Holding A/S Kontakt